EL TAST
En Ramon va fer una primera olorada.
—En nas
cal ressaltar un gran impacte aromàtic on hi predominen les notes balsàmiques i
de pólvora sobre un fons de fruits salvatges.
Aleshores
va realitzar un ràpid tast.
—En boca
es mostra musculós i ben estructurat, amb tanins ferms i madurs que potencien
un bon regust a verdura. Denota que l’acidesa es fusiona amb la complexitat
justa per reforçar el seu caràcter, esmolar la seva diversitat, resultant així
una elegant i sòlida estructura.
Un altre
tast més llarg.
—Decididament
és ple de potència i generositat que avala l’estil més avantguardista...
—Però,
vols fer el favor de callar i estar per la feina, desgraciat! —va xisclar
l’Elisenda, desesperada.
En Ramon
va continuar mentre ella es va prometre que era la darrera vegada que es
deixava menjar el cony per un tastavins.
Desagraïda! O es pensa que qualsevol paio és capaç de fer una anàlisi acurada com aquesta?
ResponElimina